Piggvarmedskiratsmöroch pepparrot var ingenfavorit när jag var yngre, jag tyckte att det mest bara smakade pepparrot och var inget som jag längtade efter
Smörj en långpanna medsmöroch lägg på fisken samt sätt inimitten av ugnen. Garnera medcitronklyftor, hackad dilloch servera piggvaren eller hälleflundran med önskade tillbehör
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord medlite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöretförsiktigtoch fördela dem, räkorna, broccolin, torsken ochlitedill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord medlite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöretförsiktigtoch fördela dem, räkorna, broccolin, torsken ochlitedill på uppvärmda tallrikar
Smörj en långpanna medsmöroch lägg på fisken samt sätt inimitten av ugnen. Skär ett snittvid benet och prova med en gaffel om fiskköttet är fast och klart och lossnar från benet
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord medlite rapsolja. Rimma torsken en timmeinnantillagningeniugnen, så håller den ihop bättre
En finbit torskrygg serverat med kokt potatis, riven pepparrot ochskiratsmör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skiradesmöretoch en hög härligtrivig pepparrot
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.