smör, till stekning av sparrisen. Ugnsbakad lax1,5 kg färsk lax, hel sida med skinnet kvar 400 g grön sparris 450 g mandelpotatis smör, till stekning av sparrisen salt och svartpeppar
4 800 g färsk lax Inkokningslag 1 l vatten 1 gul lök 1 dl vitvinsvinäger 10 vitpepparkorn 10 kryddpepparkorn 1 knippe dill 2 lagerblad 1/2 skiva citron 1 msk salt Garnityr hårdkokt ägg gröna sparrisknoppar räkor skållade primörtomater rödlöksringar dillkvistar Till servering kokt potatis majonnäs pressgurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
En fin bit torskrygg serverat med kokt potatis, rivenpepparrot och skirat smör. Fisken, en eller två fint skalade och kokta potatisar, det skirade smöret och en hög härligt rivig pepparrot
Servera torsken med kokt potatis, skirat smör, citronklyfta samtrivenpepparrot och ev. lägg torsken med lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.