Jag smaksatte också fyllningen med vitlök och lite basilika, det gick hem hos alla här hemma. Det borde ju bli en smaskig fyllning tänkte jag så det blev en helt ny kombo
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Vik över den andra deghalvan över fyllningenoch tryck ihop kanten ordentligt. Fyllning. Ganska ofta blir det dessa saftiga och goda piroger som hamnar i kylväska
Skink- ochostfyllning. Tillsätt resten av mjölken, oljan och saltet. Köttfärsfyllning. Lägg fyllning på ena halvan av plattorna och vik ihop dem till halvmånar
Lägg dom på en plåt med bakplåtspapper och placera lite av fyllningen på ena halvan. Fyllning. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Deg till baugette, bröd och pizza. Försöker skriva inlägg samtidigt som jag kollar på finalen av Hela Sverige Bakar och gräddar morotskaka, den andra i raden av tre
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllningoch en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Vill man kan man göra små portionspiroger. Fyllningen läggs på i lager av ägg och vitkålsfräset Vik ihop kanterna två gånger och pensla med ägg Grädda långt ner i ugnen till fin färg fås Uppskuren och klar för servering
Några av pirogerna sprack och lite fyllning rann ut. I stället för fyllning med köttfärs, kokt ägg och oliver så hade jag stekt svamp och min favoritost, västerbotten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.