Börja med fyllningen för att den ska hinna svalna innan du bakar in den i pirogerna (det är viktigt, annars avger fyllningen så mycket kondens att pirogerna blir blöta)
De bästa pirogerna i staden. Börja med att fräsa lök, vitlök och timjan i oljan. Addera curry och chilisås tills du tycker att det är lite i starkaste laget (det ska ju ätas i en pirog med vetedeg runt)
Tryck med en gaffel runt kanterna. Låt stå en liten stund innan du penslar med ägg. Fyllning 1 - Köttfärs till 8 piroger. Fyllning 2 - Ost och skinka 8 piroger. Förbered under tiden fyllningarna och sätt ugnen på 225º C. Följ min blogg med bloglovin 16 st Ugn 225 grader. Fyllning 1 - Köttfärs till 8 piroger. Fyllning 2 - Ost och skinka 8 piroger
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Minns ni receptet på mina Bountys med smak av snickers som jag publicerade för någon vecka sedan. Jag rörde samman fyllningen till mina snickersbounty, plattade ut en i en form och bredde på ett tjockt lager med proteinberikad chokladfyllning
Det kommer att bjudas på pasta med två olika såser till. Passade även på att baka Italienska bröd, ett utan fyllning, ett med soltorkade tomater och ett med oliver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.