Hemmagjorda pizzor på långjäst deg och svårslagna fyllningar
matkrabat.blogg.se
matkrabat.blogg.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pizzadeg
  • 8 g jäst
  • 400 g ljummet vatten
  • 25 g olivolja
  • 600 g vetemjöl special
  • 8 g socker
  • 12 g salt
  • Lägg degbollarna på jäsning på en mjölad bricka och droppa lite olivolja på varje boll för att plastfolien inte ska fastna.
  • Sätt in i kylskåpet och låt jäsa tills du ska baka pizzorna, gärna minst i 10 timmar
  • 400 g passerade tomater
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 msk honung
  • 1 tsk olivolja
  • Salt & peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.