Sambosek och fatayer- piroger
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 20 st små piroger
  • 5-6 dl vetemjöl
  • 1 tsk torrjäst
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk socker
  • 2 msk olja (valfri sort)
  • 1 ägg
  • 2 dl vatten
  • 200 g köttfärs av valfri sort
  • 2 gula lökar
  • 1 tsk Sju kryddor- om du vill göra en egen mix hittar du recept HÄR!
  • 1 tsk paprikapulver eller chilipulver
  • 2 dl finhackad persilja (kan uteslutas)
  • 1 dl nötterpinjenötter, valnötter, skalad mandel eller russin.
  • 300 g färsk bladspenat eller
  • 500 djupfryst hackad spenat
  • 1 msk sumak (en syrlig orientalisk krydda- läs mer HÄR!)
  • 1 pressad citron eller
  • 2 tsk citronsyra
  • 0,5 dl olivolja
  • 300 g ost av valfri sort välj fritt mellan fetaost, vanlig ost, mozarella osv

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.