Denna fantastiskt goda, och krämiga, vitkålsgratäng, medbladspenat, fetaostoch soltorkade tomater, skulle kunna vara ett perfekt vegetariskt inslag på påskbuffén
Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Vill du ha dessa som en huvurätt kan du avnjuta dem med yoghurt och sallad bredvid. Riv eller smula den, blanda eventuellt med örter, lök, paprika eller sesamfrön om du vill ha det i
Pirogermed tacofyllning. dryga ut färsen med grovt rivna morötter, vitkål och/eller svamp). Lägg den tacokryddade köttfärsröran i botten av pajskalet, fyll på försiktigt med äggstanningen
Pensla pirogernamed uppvispat ägg och strö över flingsalt och basilika. Det är så praktiskt och gott att göra egna piroger, perfekt att ha hemma i frysen och värma på om man inte riktigt hinner laga middag eller lunch
Fetaost biffar med soltorkade tomater. Smaka av med salt och peppar. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
Jag gjorde två varianter på pirogerna, en med köttfärsfyllning och en med ost och skinka. Piroger är ju väldigt gott och något jag gärna gör och lägger i frysen för att ha något snabbt att ta fram och man kommer hem trött en kväll och vill ha något snabbt i magen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.