Till våra padrones drack vi ett spanskt vin, så klart. Jag har inte hittat Pimientosde padróns i Falkenberg, men fick höra att de finns med i Icas sortiment, så jag ska kolla om de kan köpa hem dem
Restaurangens koncept var att deserverade flera små rätter och vi börjademed att beställa en pimientosdepadron, men beställde snabbt in två portioner till
Pimientosde Padrón, mjukstekta, små gröna paprikor med flingsalt. En resa som jag gärna hade följt med på själv, men har lite andra resor att ta tag i nu i vår
Så jag försökte komma på vad jag skulle kunna göra medden och resultatet blev detta. När jag gjorde mina Dulce de leche biskvier härom dagen blev det ganska mycket smörkräm över som jag tyckte vore synd o slänga
Häromdagen flimradedet förbi en bild med Pimentos depadrontoppademedrostade jordnötter. Jag stekte pepparfrukterna i sesamolja och toppadedemmed shichi-mi tōgarashi
Skär ett snitt på längden i varje chili. Lägg i en knapp matsked med ostkräm i snittet och kläm ihop. Blanda salt med sesamfrö och strö över vid servering
Dulce de leche - fyllda tarter med pistagekrokant och chokladganache. Jag älskar verkligen dulce de leche och det tillsammans med lite knaprig krokant och en len härlig ganache
Men det är väl det som är tjusningen medskapandet också inbillar jag mig. Eller efter lite efterforskningar så förstod jag att detta inte var helt omöjligt att man åt i mexiko
Choklad whoopies fylldamed dulce de leche. meddessa små sötsaker. Whoopie pies, eller whoopies som de också kallas, är en amerikansk liten fylld mjuk kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.