Garnera pannacottan med lite vispad grädde, de kanderade nötterna och chokladkrisp. Även om pannacottan är god som den är, så blir den ännu godare om du toppar den med kanderade nötter
Skala och skiva äpplena i tunna klyftor, lägg dem på äppelkladdkakan. 15 msk strösockerÄppelkladdkaka. 1Blanda smöret med strösocker, vaniljsocker, ägg och vetemjöl till en jämn smet. 1Häll smeten i en smord och bröad form (ca 23 cm i diameter) med löstagbar botten. 1Äppelpajkladdkaka. 1Pudra äppeltäcket med kanel. 1Grädda mitt i ugnen i cirka 25-30 minuter (beroende på hur kladdig du önskar kladdkakan i botten). 1Servera gärna medlättvispad grädde
Toppa med passionsfrukt vid servering. 1200 g vit choklad. Tryck ut blandningen i en form med löstagbar kant, cirka 22 centimeter i diameter. Täck med fyllningen och låt stå i kyl i cirka 4 timmar
Rör om ordentligt tills all chokladsmält och tryffelkrämen blivit blank och slät. Denna fantastiska tårta, bestående av kladdkaka, cheesecake, kolakräm och chokladtryffel, bakade jag för ett par veckor sedan till vår äldsta dotters födelsedag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.