Skär ett snitt på längden i varje chili. Lägg i en knapp matsked med ostkräm i snittet och kläm ihop. Blanda salt med sesamfrö och strö över vid servering
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Den här spanska tapasklassikern har nog alla som varit på semester i Spanien ätit. Pimientos de padrones är chili som ser ut som små gröna paprikor där de oftast är milda, men ibland dyker det upp en väldigt stark liten rackare
Pimientos dePadrón, mjukstekta, små gröna paprikor med flingsalt. En resa som jag gärna hade följt med på själv, men har lite andra resor att ta tag i nu i vår
PiementosdePadrónmed havssalt. Att bjuda på dessa smakrika ribs med läckert frasiga lökringar, en krämig krispig coleslaw och helt galet goda Padrónes kommer blir årets snackis i bekantskapskretsen
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs pimientos depadrón hastigt tillsammans med vitlöken. Servera chicken kerala med vitlöksfrästa pimientos de pardón och ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.