Såsen, som är smaksatt medkanadensisk lönnsirap och ingefära, säljer jag i min butik Annies Stuga. Revbenen penslade vi med Teriyakisås under grillningen
Men varför nöja sig meddetta tänkte vi ochplockade fram vår varmluftsfritös. De försöker slå sig in på den svenska marknadenmed kvalitet på saker framför att vara billigast
2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Pimientos dePadrón, mjukstekta, små gröna paprikor med flingsalt. Jag och Ylva Forsberg från Huså Bröd tillbringade en hel del tid av den resan med att titta närmare på den vackra staden Barcelona och Antoni Gaudis livsverk
Hetta upp en stekpanna med olivolja och fräs pimientos depadrón hastigt tillsammans med vitlöken. Servera chicken kerala med vitlöksfrästa pimientos de pardón och ris
Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade. Häromdagen testade jag att skiva denoch steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Upphottad med en matsked vitt vin och lite nyklippt dill, blev det enkla lilla stuvningen ett fullt godtagbart tillbehör till dendallrande, saftiga ugnsomeletten
Fördelenmeddessa (Årsnäska ägg) är att man kan förbereda dom någon timme i förväg och ha dom i kylen fram tills dess att dom skall friteras och serveras så dom är bra som ett ”vänta-på-att-maten-blir-klar-snack-ihop-med-en-pilsner”
Blanda med limejuice och salt. Tillsätt krossade tomater, fiskond, persilja ochkoriander. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.