Häll köttbuljongen runt köttet och sätt in en termometer i mitten av köttet. Nu ska ni få söndagens middag som blev helstekt kotlett med kokt potatis, rödkål och en gudagod skysås
När degen är hanterbar så brukar jag slå upp den på köksbordet och knåda den länge, länge tills den blir riktigt smidig och liksom seg i konsistensen, det tar åtminstone 15 minuter så man får bra vardagsmotion här
Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Till frukost åt jag lite av min nyttigare Tomtegröt med mjölk, kanel och stevia strö samt mitt glutenfria Vörtbröd med 10% ost och julskinka, gott
Ställ in formen i mitten av ugnen i ca 60-80 min, ös kycklingen då och då. God morgon fredag. Bästa dagen på hela veckan och en hel helg att se fram emot
Dela också en eller två hela vitlökar på mitten och bryn den platta sidan. Så här gör du. Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.