Det som är så gott med den här varianten, är att när du varvar de varma persikorna med mozzarellan så smälten mozzarellan litegrann och blir sådär seg och god
Här ett förslag på en enkel sommarsallad baserad på persikor, tomat ochmozzarella. Det finns fortfarande utsökt goda persikor i grönsaksdisken, de är riktigt söta och goda nu
salta och peppra efter smak (jag var lite försiktig så var inte rädd för att salta). blanda ihop mandelmjöl och broccoli och salta och peppra efter smak
Inte en droppe olja och ändå så gott. Marinaden använde jag till fläskfilé som grillades och det snälla köttet fick en rejäl smakkick efter några timmars marinerande
Jag hittade isglassformar på Ica för ett par dagar sedan, och idag blev det invigning. En härligt läskande isglass med smak av hallon och persika bjöds det på till efterrätt ute i Brån idag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.