Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta medmozzarella – och det blev det verkligen
Färsk frukt är ju alltid en hit och nu när persikorna börjar komma i säsong är ett tips att dela en persika på mitten och steka den i kokosolja med snittytan ner mot pannan
Här ett förslag på en enkel sommarsallad baserad på persikor, tomat ochmozzarella. Det finns fortfarande utsökt goda persikor i grönsaksdisken, de är riktigt söta och goda nu
Fortsätt sedan med röd pesto, mozzarellaoch avsluta med strimlade soltorkade tomater. Toppa sedan med tunna tomatskivor, basilikablad och den varma zucchiniröran
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Knaprig potatis, smakrik sås med hög “fisksälta” från fonden men ändå lite vinsyra i bakgrunden tillsammans med den söta saftstekta svampen blev en riktigt bra kombination
Krydda med svartpeppar och strö på hyvlad parmesanost. Blanda vinäger och olivolja och ringla över. Stek på hög värme i lite olivolja ca 2 minuter, krydda med havssalt under tiden
På Bondens marknad köpte jag en bit fin, närproducerad högrev från Lövsta kött, och den förvandlades till den mest ljuvliga stek, som långsamt fick puttra tillsammans med lök, rotfrukter, och dadlar i rödvin, fond och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.