Vilken lyx att kunna ta del av alla midsommartips som finns i varenda matblogg nu. I det här receptet har jag blandat italienska smaker med lite svenskt i form av grön sparris ochtomater
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Salladskrydda. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilika ochtomater
Krydda med salt och peppar och ringla på salladen. Toppa till sist med färsk basilika och servera. För att göra fredagsmiddagen lite extra god kan man lyxa till det med en tomat & mozzarella sallad som tillbehör
En variant är att köpa mini-mozzarella och blanda med ekologiska cocktailtomateroch basilika. Välj en god olivolja och rippla över, innan servering toppar jag med flingsalt och pinjenötter
Krydda med lite salt, peppar, eventuellt en liten nypa socker och så lite grann salladskrydda. Lägg ut sallad på ett fat, jag använde ruccola den här gången, och lägg tomaternaoch osten ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.