med parmesan på toppen av sparrisen. mat, låt det bli varmt, krydda med örtsalt. sparrisen åt sidan, låt blomkålen koka tills nästan all vätska är borta
Pepparbiff. Smaksätt med tryffelolja, finriven parmesan och salt/peppar Pommes frites. Vispa, gärna med elvisp medans du långsamt häller i oljan till en tjock majonnäs
lager över varandra, krydda med örtsalt och hackad vitlök i lagern, häll över. trilla ner, det kan sitta kvar potatis i botten med det avlägsnar ni lätt med
vaknade upp i morse med halsont, feber och allmänt hängig. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. Om man tycker att såsen är för lös kan man reda av den med lite vetemjöl
Det kan vara pepparbiff. Alltså om kött och potatis. blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.