Ingredienser Portioner. 6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ta fram köttet så det blir rumstempererat. Börja sen med gratängen. Sätt ugnen på 250 grader. Stek lök i smör och olja tills den är mjuk och lite gyllene
Oxfilé. Ta fram oxfilén i god tid så den hinner bli rumsvarm och skär den sedan i ca 3cm tjocka bitar. Torka av bitarna med lite hushållspapper så de blir torra
Vi älskar verkligen ost och en av de absolut bästa såserna är den med mögelost i. För ett tag sedan åt vi pepparbiff och ädelostsås och det var så grymt gott så jag måste bara ge er lite helginspiration