Pastasås med hemmagjord vegfärs och ädelost
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pastasås med hemmagjord vegfärs och ädelost
  • 4 - 5 portioner 400 g hemmagjord vegfärs (se recept längre ner)
  • 3 dl strimlad purjolök, färsk eller fryst
  • 2 ½ dl grädde (jag använde matextra med 4 % fett)
  • 2 dl vatten eller mjölk (jag tog mjölk)
  • 75 g ädelost (jag använde Kvibille gräddädelost)
  • Salt och grovmalen svartpeppar efter smak
  • Hemmagjord vegfärs
  • Blir ca 1 kg färdig färs
  • 4 gula lökar
  • 1 - 1,2 kg aubergine
  • 1 kg färska champinjoner
  • 3 grönsaksbuljongtärningar 4 msk balsamicovinäger
  • 2 msk rapsolja
  •  
  • Gör så här
  • Sätt ugnen på 225 C vanlig eller 200 C varmluft. Ta fram matberedaren och montera i knivarna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.