Pastasås med ädelost, bacon och ärtor
www.matklubben.se
www.matklubben.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl crème fraiche
  • 11/2 purjolök
  • 1140 g ädelost
  • 11 ask tärnat bacon
  • 12 dl frysta ärtor (eller efter smak)
  • 1 Salt
  • 1 Svartpeppar
  • 14 dl crème fraiche 1/2 purjolök 140 g ädelost 1 ask tärnat bacon 2 dl frysta ärtor (eller efter smak) Salt SvartpepparHacka purjolöken. Knaperstek bacon i en stekpanna och låt purjolöken fräsa med på slutet. Koka upp crème fraiche i en kastrull. Tillsätt de frysta ärtorna. Smula ner ädelosten, stäng av värmen och rör om tills osten har smält. Tillsätt bacon och purjolök. Smaka av med salt och svartpeppar. Servera med nykokt pasta.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.