Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde medparmesanostoch färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Fläskfilégratäng med rödvin, svamp ochparmesan. Receptet kommer från Jennie Benjaminsson och Stina Patetsos kokbok "Buffé - Pajer, plock och smak av Medelhavet"
Som tex denna orzopasta med bacon, svamp ochparmesan. rikligt med riven parmesan. Stek under tiden pastan kokar, svampen i smör och olja på medelhög värme
Stäng av plattan och låt vila i tio minuter, dra sedan bort skalet och krossa tomaterna med ex. (Ordningen kan kastas om, fortsätt till nästa punkt medan de olika momenten klarar sig själva)
Strö mängder av riven parmesanost på laxen. Vi plockade ju en hel del Karl Johan svamp i lördags och såklart smakade vi dessa godingar senare på kvällen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.