Och det gjorde jag så klart - han blev väldigt nöjd och sa att det var nya favvosoppan. Förra helgen var jag på en mysig tjejfest och blev jag bjuden på en sådan goood fisksoppa så när jag kom hem senare på kvällen sa jag till Magnus att nästa helg då ska jag bjuda dig på denna supergoda soppa
Den här soppan är enkel nog för att vara vardagsmat, men samtidigt lyxig nog för att servera som lördagsmiddag - vilket den gjorde i går när min bror och hans goa flickvän var på besök, och även mina föräldrar
Servera med en klick aioli och färsk timjan. Jag Ä L S K A R saffran i lussebullar och andra bakverk. Men jag har alltid haft svårt för saffran i matlagning,Bortsett från den här soppan som är galet god♥
Häll upp och toppa med färska räkor. 4 bitar Lax4 bitar Torsk10 cm PurjolökEn kruka Dill2 fiskbuljong tärningar 2 dl vitt vin2 msk tomatpuré Lite salt2 pressade vitlöksklyftor 5 dl vatten3 dl gräddeSockerärtor 3 Morötter 1 tsk saffranFärska räkorBryn purjolök,dill,morötter tillsammans medbuljongtärningarna,saffran,tomatpuré och vinet. Ca 10-15 minuter innan servering häll på grädden och lägg i fisken som skurits i tärningar och sist sockerärtorna. 1 tsk saffran. Ca 10-15 minuter
I med kryddor,vatten, saffran och det koka på en liten stund. Njut med bröd och smör till. 3-4 pers. 0,5 påse saffran. ⭐️⭐️⭐️ 3-4 pers. 0,5 påse saffran
Servera med en klick crème fraiche och ett gott vitlöksbröd. 500 g räkor med skal 1 fänkål, finhacka 3 vitlöksklyftor, krossade 1 msk smör att steka i 0. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 500 g räkor med skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.