Här kommer receptet på fiskgratängen som jag serverade till middag igår. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. Fiskgratäng 4 portioner. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter. Fiskgratäng 4 portioner Ugn 200 grader. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl
Sänk värmen och lägg i fisken, sjud på låg värme cirka 3-5 min. 8 st krukor Dill - färsk. 1. Skär fisken (använd gärna en blandning av både lax och kolja) i grytbitar om 2 centimeter
Häll såsen över fisken och sätt in i ugnen på 200 g i ca 25-30 minuter. ca 25-30 minuter G. Lagade en torskgratäng till middag och jag använde torskblock som jag hade tinat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.