Riv gärna lite parmesan grovt och strö över. Lyckos er som har KarlJohan i skafferiet efter denna svamphöst, jag har några påsar kvar och den kommer oavkortat gå till pastarätter där den så väl hör hemma
Dotter Josefin och blivande mågen Anders var hemma för att bröllopsplanera, och det blev den här laxen till lunch/middag med grönska, fågelkvitter och myggsurr som ackompanjemang
Bred ricotta på mackan, toppa medsvampoch ett pocherat ägg per macka. Riv eller skär svampen i bitar och stek den gyllenbrun i rikligt med smör och strimlad salvia
Servera med moset samt smörstekt svampoch svartkål. Smält smör i en stekpanna och lägg ner svampen. Om du använder laxsida, fjälla bort eventuellt fiskfjäll med en borste eller liten kniv, behåll skinnet på och skär laxen till fyra bitar
Fräs löken tillsammans med kryddorna i olja. Lägg i laxen i bitar och sjud den försiktigt färdig. Tillsätt vatten, fiskbuljong, kokosmjölk och koka upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.