Finhacka salladslök, och skiva vitlök. Rör om snabbt och servera. 150 g Färska haricots verts. 11 msk MatoljaSkär av båda ändarna på haricots verts. 1Värm upp en panna med 1 msk matolja på mellanhög temperatur. Tillsätt sichuanpeppar och stek i 1 minut. 1Tillsätt haricots verts och stek i ca 5 min tills de fått färg. 1Medanharicots verts steker, skär ingefära i tunna stavar. 1När haricots verts fått färg, tillsätt ingefära, salladslök, vitlök ochharicots verts
Dagens lunch bestod av en gratäng med falukorv, pastaoch äpple. Koka pastan, fräs korv och lök. Smält smöret i en gryta, rör ner mjölet och späd med mjölk
Grytan innehåller bland annat champinjoner, katrinplommon ochharicots verts (gröna bönor) och är smaksatt med harissa och en härlig kryddblandning, ras el hanout, som jag hittade på bloggen 'Strenght and sunshine' (se här)
Häll över stekspadet genom en sil ned i kastrullen, koka upp och späd med vatten (mjölk). Putsa det rumsvarma köttet från hinnor och gnid in i peppar och salt runtom
Häll av vattnet och mixa slätt med smöret. Jag vet att det finns många som tycker att det är svårt men med lite hjälp av en termometer blir det mycket enklare att tillaga den perfekta fisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.