Slå av vattnet från pastanoch blanda samman allt tillsammans med två äggulor. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnetoch sedan färsk pasta
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Låt det rinna av på hushållspapper. Koka pastan. Fräs äppleochcurry i smör någon min och rör i bacon. Grovstrimla purjolöken, kärna ur och tärna äpplet
Låt puttra ihop och smaka avmed peppar och örtkrydda. Tillsätt vinet och låt puttra ett tag innan du häller på grädden eller blandningen av grädde och crème fraîche
Den här pastarätten kom till för några år sedan och är en favoritmed sina härliga umamismaker från svamp ochrökt lax tillsammans med lite schalottenlök och hyvlad parmesan
Servera med ris och sallad. Hetta upp en nonstickstekpanna med lite olja i. Klicka i färssmeten och stek små biffar tills de är genomstekta och har fin ljus stekyta på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.