Blanda crème fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar. Toppa med löjrom och sparris. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper
Parmesanchipsmed löjrom, gräddfil och rödlök. Recept för parmesanchipsen hittade jag här. Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper
Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott♥. Krispiga parmesanchips. Du behöver20 st300 g grovriven parmesanostFärsk timjan1 tsk svartpepparBakplåtspapper
Löjrom med klassiska tillbehör på potatisplättarLöjrom och potatis passar oerhört bra ihop. En klassiker är löjrom med rösti, men här har vi istället gjort mjuka och fluffiga potatisplättar
Citronkrämmed grädde, hallon och havrecrunch. Smaksätt med lite kardemumma eller vanilj. Citronkräm. Varva citronkräm, grädde, hallon och havrecrunch i portionsglas precis innan servering
Forma den rivna potatisen till tunna ”plättar” i pannan och stek gyllene med frasiga kanter. Servera med löjrom, créme fraiche, rödlök, citron och dill
Platta till varje hög försiktigt med fingrarna och mal över lite svartpeppar. De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg - goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.