Parmesanchipsmedlöjrom, gräddfil och rödlök. Recept för parmesanchipsen hittade jag här. Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper
Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
300 g potatis, skalad 100 g purjolök, sköljd 5 dl hönsbuljong 4 dl grädde 1 citron, skalet av salt 50 g lättsaltade potatischips 100 g löjrom 1 kruka dill
Idag blev det grillad majskyckling och den urgoda primörsallad som grannen S hade gjort till Valborg (med några små ändringar i receptet, ärtskott glömde jag t
Ställ ett eller två parmesanchips bredvid tornet. Har du en stansform använder du det för att göra ett torn, genom att fylla det och sedan sakta lyfta upp det samtidigt som du håller emot med en sked, annars kan du bara forma en snygg hög på en tallrik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.