Helgbrunch och helgsnacks part 1 – LCHF hallonmuffins, parmesanchips med löjrom
Vardagslyxaren
Vardagslyxaren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 äggvita
  • 4 msk kesella
  • kesella
  • 1 dl hallon (jag tog frysta)
  • 2 krm vaniljpulver
  • 2 msk vispad grädde
  • 12 min
  • 225 grader Låt svalna något innan du äter dem
  • Parmesanchips med löjrom, gräddfil och rödlök
  • 4 port
  • 80 g löjrom
  • 3 dl gräddfil
  • 1 rödlök Dill
  • Citron
  • Tina löjrommen (1 h i rumstemperatur), låt gärna löjrommen rinna av i ett kaffefilter för att inte bli så vätskig. Hacka rödlök, häll upp rödlök, gräddfil, citron och dill i små skålar och låt var och en dekorera sina egna chips.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.