Toppa medlöjrom och sparris. Blanda crème fraiche och citronskal och smaka av med salt och peppar. Fördela parmesanosten i 20 cirklar på två plåtar med bakplåtspapper
Parmesanchipsmedlöjrom, gräddfil och rödlök. Recept för parmesanchipsen hittade jag här. Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper
Parmesanchips är det perfekta tilltugget, enkelt och supergott♥. Krispiga parmesanchips. Du behöver20 st300 g grovriven parmesanostFärsk timjan1 tsk svartpepparBakplåtspapper
Toppa medlöjrom respektive prosciutto och soltorkade tomater. Ta ut plåten och dra bort bakplåtspappret med chipsen på och lägg det på en sval yta för att kallna och stelna, lossa chipsen
Toppa medlöjrom respektive prosciutto och soltorkade tomater. Ta ut plåten och dra bort bakplåtspappret med chipsen på och lägg det på en sval yta för att kallna och stelna, lossa chipsen
Blanda löjrom, lök och kryddor i grädden. 200 g löjrom eller sikrom. Vispa grädden tjock. Hacka löken fin. Låt stå över natten i kylskåpet 3 dl vispgrädde
Platta till varje hög försiktigt med fingrarna och mal över lite svartpeppar. De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg - goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.