Stek rårakornas båda sidor. Råraka med räkor, löjrom, picklad rödlök, gräslök och crème fraiche. Råraka med räkor, löjrom, picklad rödlök, gräslök och crème fraiche
4 Råraka 800 g fast potatis 3/4 tsk salt Till stekning 1/2 dl rapsolja 40 g smör Till servering 80 g löjrom eller stenbitsrom 1 finhackad rödlök 1/2 dl finskuren gräslök 1 dl gräddfil Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Forma löjrom och smetana till ägg och lägg på rårakorna. 1200 g löjrom. 1Tillbehör200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl smetana Dill Gräslök, finhackad CitronklyftorRåraka. Forma och stek potatisen i panna ca 3-4 min eller tills den blir gyllene och frasig i kanterna
Servera rårakorna på fat, garnerade med turkisk yoghurt, löjrom, lök och dillkvistar. 5 krm svartpepparTillbehörlöjrom1 stor rödlök finskuren1 dl dill, finskuren + ev dillvippor till garnering2
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 19 5 st potatisar. 1 löjrom. Så här gör du Riv potatisen på den grova sidan och försök dra långa drag
I övrigt fortsätter vi vårt Alla Hjärtans Dag-tema med ännu ett förrättsförslag. Servera rårakorna tillsammans med en klick av citronfraichen och några räkor
200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i. 200 g löjrom 6 fasta potatisar (stora) 1 rödlök 1 dl gräddfil smör och matolja, att steka i
1Topping200 g löjrom 1 rödlök, finhackad 1 dl crème fraîche dill gräslök, hackad citron, i klyftor. 100 g Grana Padano, riven 500 g bakpotatis salt smör, till stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.