4 portioner. 150 g mozzarella mini 1 ägg Salt 50 g mjöl 50 g ströbröd 5 dl rapsolja till stekning. Sila mozzarellabollarna och torka dem noga med en liten handduk
Gör så här. Lägg ut chipsen på en skärbräda eller på ett fat. Skala och finhacka rödlök. Toppa chipsen med crème fraiche, löjrom, rödlök och dillvippor
Ansa och strimla purjolöken. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Skiva potatis och tomater. Varva potatis, purjolök, skinka och tomater i en smord eldfast form
Det här fungerar super som drinktilltugg, buffe rätt eller faktisk också till en lunch. Receptet är till 10 personer så det blir mycket men å andra sidan är det så gott så man vill helt enkelt inte att det ska ta slut på en dag
Nu börjar denna härliga helg lida mot sitt slut och en ny arbetsvecka ska ta sin början. Efter gårdagens schlagerparty och alla förberedelser inför den har jag i dag mest bara tagit det lugnt, plockat undan lite, diskat lite och druckit enormt många koppar te
Det funkar både som tillbehör till middagen och som snacks. Har du testa att göra sötpotatischips. Tänk på att gärna välja ekologisk sötpotatis då potatis är väldigt besprutad
Piroger. Piroger är perfekt mat att ha i frysen och ta fram till lunch, mellanmål eller middag när man har glömt bort att äta eller känner sig sugen på någonting
Mät upp färskost, riven pepparrot, salt och vitpeppar. Blanda till en jämn smet. Smaka av och justera om det behövs genom att ta mer av en eller flera av ingredienserna
Tacobullar. Publicerat 2016-04-12 18. 43. 00 i. Förrätter/smårätter,. Varmrätter. Pizzabullar är rätt vanligt men tacobullar kanske inte är lika vanligt men otroligt gott