Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Därför kommer det idag ytterligare ett såsrecept i kategorin smarrigt, denna såsen passar ypperligt till fisk och i detta fallet gärna en varmrökt sådan
Blanda creme fraiche, chilisås och sweet chili i en kastrull. Låt såsen sjuda en stund och servera den varm eller ljummen till kycklingen eller annat kött som legat på grillen
Det vill säga tunnbröd fyllda med sallad, tomat, gurka, fiskpinnar och så den här godasåsen. Låt gärna såsen stå och dra till sig en stund innan servering
Ett gäng färgglada grönsaker, typ pasta, Keso, olivolja, en burk tonfisk och gärna ett gott bröd blir en god salladsmåltid som håller mig mätt en hel eftermiddag
Rör ihop samtliga ingredienser till såsen i god tid. Den är god till det nygrillade köttet, som dip till chips eller till baguetter att bara doppa i vid sidan om
God jul mina vänner. Till det åt vi potatisgratäng, rödkål och såsen nedan. Hoppas ni nu får en underbar julafton med nära och kära, fina paket och god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.