Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. ½ l vittvin. När löken är klar häll i tomathacketoch dom rostade tomaterna, kalvfonden, vattnet och hälften av vinet
Riv i limezest och smaka av med salt och peppar. Häll sedan i vinetoch låt koka någon minut. Hetta upp en nonstick-stekpanna och lägg i smör och olja och sedan körsbärstomaterna
Smaka av med salt och svartpeppar. Inte heller denna gång kan jag ta åt mig äran av receptet, då det var min man som föreslog at vi skulle pröva denna för oss nya variant på pastasås med salsiccia
Häll upp soppan i en soppskål och servera gärna med en matsked stenbitsrom och lite klippt gräslök. Skala sparrisen med en potatisskalare, gärna lite mer än du tror
Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar. Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara. Lägg i tomateroch chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.