Vegetarisk Pakora med mango chutneyoch gurkraita blev verkligen en hit hos oss förra helgen. Men det märkte hon inte ens att det var i pakora, rätt mycket till ochmed
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Rör om då och då. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Ni blandar helt enkelt mango chutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Utöver att servera den som ett härligt chutneyliknande tillbehör till grillat eller annat är den också en utmärkt smakgivare till fiskgrytor och andra grytor
Svarva eller strimla potatis och lök och salta, när den börjar släppa vatten går du på med kikärtsmjölet och kryddorna och jobbar ihop den till en smet
Ett annat chutneyreceptmed äpplen, mango och ingefära hittar du här. I stället för min äppelcidervinäger som är lite extra, kan du ta alldeles vanlig äppelcidervinäger eller vit balsamvinäger, och har du inte gröna russin i gömmorna så går det alldeles utmärkt med vanliga
Det blir indiska köttbullar i smakrik sås, toppat med pistagenötter och en frisk gurksallad därtill. Jag hör fler och fler som tar till sig det här med matkassar
Till skillnad från en del andra chutneys, som passar till många olika smaker, så tycker jag personligen att denna chutney passar bäst till indiska rätter
Det är en underbar plats, med både bad, fika och om man vill så kan man äta väldigt god mat. Här har vi M&M som gör sitt premiärdopp, jag blev inte med på bild… men tro det eller ej, jag var först i
Den här indiskachutneyn är mycket lätt att göra och passar bra till de flesta rätter. Chutney är ett starkt, smakkoncentrerat tillbehör till indiska rätter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.