Nu är festernas tid här, buffér på studenter, födelsedagar och bröllop dukas upp och visst är det trevligt att ställa fram en rad olika rätter som gästerna kan hugga in på
Skala potatisen och koka den mjuk. Rör ihop fraichen, majonnäs och senap i en skål. Hacka rödlök, gräslök och persilja och vänd ner tillsammans med pressad vitlök och potatis
Underbart god och ytterst lättlagad potatissallad – garanterat bättre än den du köper i butik. Skala all potatis och dela eventuellt några så att alla är jämnstora
Skrubba och koka färskpotatisen i lättsaltat vatten med dill. Lägg äggulan i en bunke och blanda med. Blanda majonnäsen med crème fraiche, finrivet citronskal, kapris, rödlök och hackad dragon
Låt potatisarna svalna och dela dem sedan på hälften. Häll av vattnet och låt grönsakerna svalna. Blanda majonnäs, gräddfil och senap, vänd ner potatis, morötter, ärter och salladslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.