Du behöver4 portioner2 dl skogschampinjon1 dl shiitake svamp10 små steklökar10 padrones (små gröna paprikor)1 vitlöksklyfta2 dl vispgräddeSalt och pepparCitronSockerTryffeloljaGör såhärStek svamp, padrones, vitlök och halverade lökar i smör och olivolja i några minuter
Lägg padrones på grillen och grilla dem runt om. Servera padrones vid sidan om. 200 g padrones, mild färsk chili. 150 g Castello® Blue 1 dl Arla® gräddfil 2 krm salt Grillade padrones. 200 g padrones, mild färsk chili salt Tillbehör
Ingredienser Portioner. 2 2 port potatisklyftor 100 g pimiento de padron 1 tsk olja salt peppar 2 skivor fläskkotlett 1 dl chilimajonnäs 1/2 krispsallad Lägg till i inköpslistan
Jag tycker att Instagram är grymt för att få inspiration till nya recept. Häromdagen flimrade det förbi en bild med Pimentos de padron toppade med rostade jordnötter
Läckra tapas. Idag är jag hemma i Jämtland och firar min kära Mamma Ingegerd som fyller 87 år. Så då blir det för ovanlighetens skull härinne lite bubbel i glasen till några goda tilltugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.