Blanda ut jästen med det ljumma vattnet, rör i salt, honung och olja + eventuella smaksättningar. Blanda ner mjöl, men inte hela mängden på en gång, försök att ha tålamod med att röra en stund emellan, även om det är kladdigt
Godastefröknäcken. Alltså fröknäcke är ju så himmelens gott, man kan ju bara inte låta bli. Jag brukar göra dubbel sats men de brukar försvinna väldigt fort ändå
Idag finns mitt recept på Kokos & Lime proteintryfflar i vit choklad på Proteinpow. Till frukost åt jag lite av min nyttigare Tomtegröt med mjölk, kanel och stevia strö samt mitt glutenfria Vörtbröd med 10% ost och julskinka, gott
Den godaste falafel jag någonsin har ätit är i Amsterdam & Paris. En härlig skapelse som påminner väldigt lite om den mer torra modellen som serveras här i Sverige, samt med många fler gröna tillbehör som till exempel syltad rödkål
Nu blev det en smaskig tacopaj med samma pajskal som jag hade till skinkpaj. Pajskalet är gjort bl a på sesammjöl och liknar både i konsistensen och smaken "vanlig" pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.