Glutenfria lussekatter✨
Smultron och lavendel
Smultron och lavendel
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12 st bullar
  • 75 g smör och blanda med 2,5dl standard mjölk, låt blandningen bli ”fingervarm” smula ned 25g jäst och häll över mjölk o smörblandningen samt 1msk husk…rör ut jäst och husk ordentligt och låt detta svälla i 10 min Blanda sen i 1/2 burk kesella, 1/2dl ljus sirap, en nypa salt samt 1/2dl socker, 2pkt saffran för mycket smak och slutligen nästan ett helt paket(500g) av sempers finmix.
  • 40 min och pensla dem då med ägg och ha i russin i lussekatterna eller pärlsocker på bullarna grädda dem sen i
  • 250 grader i mitten av ugnen i ca
  • 10 minuter Sen fika och njut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.