Jag är tyvärr ingen fan av ädelost och har aldrig varit men det är min man så han fick göra ädelostkrämen till pepparkakorna när vi hade glöggfest förra söndagen
Stek de små paprikorna i rikligt med olivolja tills de är mjuka. var wpcom_adclk_recorded = false. var wpcom_adclk_network = ( typeof wpcom_adclk_network === "undefined" )
Till vår Norrbottensmeny igår provade jag att tillaga potatisen på ett nytt sätt. Man skivar den och varvar med smält smör och vitlök i en avlång brödform
Det här är ett toppen tillbehör att ha till en simpel sallad eller som tillbehör till köttbiten. Det här är ju något du gärna kan ge bort i present till någon du håller kär
Det är alltid roligt att överraska med nya maträtter. Grädda dem gyllengula. Ställ ut dem på plåtar, ställ in dem i 200 graders C. Sänk genast värmen till 175 grader. 200 graders C
Rulla ut smördegen. Hacka basilikabladen. Strö fetaost, bacon och basilikablad över smördegs-plattan. Lägg dem med snittytan upp på en plåt med bakplåtspapper