Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Pastasåsen blev då en form av "ta vad du har hemma"-sås, lite räkor fanns kvar i frysen från tidigare middagsbjudningar, några avokador behövde komma till användning innan dom kastade in handdukenochgrädden hotade med att göra detsamma
Rachel är en tjej i min ålder (tror jag i alla fall) som studerat vid anrika Le Cordon Bleu i Paris, som öppnat upp sin lilla etta som intim restaurang för två och som är riktigt duktig på att laga enkel god, fransk mat, ofta medenliten twist
Klipp ner laxen i mindre bitar och rör runt. Hetta upp lite smör eller margarin i enliten kastrull. Servera med färsk, kokt pasta och lite rucolasallad
Sås med smak av citron, honung, senapoch päron. Äntligen fredag ochäntligen semester. Semestern firades in med ett restaurangbesök, men igår grillade vi
Mor min är fenomenal på att trolla fram smarriga röror med bönor och slikt. Enkeltoch mycket gott. Smaka av med salt, peppar och ett par droppar olivolja
Koka upp lika mycket cream fraicheoch matlagningsgrädde om du valt att använda matlagningsgrädde (det går även att reda av spadet från sparrisen), smaksätt med valfri buljongtärning (ex
Centreraoch montera fiskpaketet på bakplåtspappret börja medmed smör, därefter. fisken, citronskal, salladslök, de kokande grönsakerna, dill, gräslök och avslutningsvis smör och lite citronjuice
Och jag tröstar mig med att hemma vänta den här godsaken, en citron och lakritskaka. Jag använde en rund sockerkaksform men det går precis lika bra meden brödform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.