En pastasås med vårkänslor, räkor och citron.
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pasta med räk- och citronsås 2 port 2 äggulor 2 dl grädde
  • 2 dl parmesanost
  • 1 citron, rivet skal och pressad saft
  • hackad dill
  • salt och svartpeppar
  • skalade räkor
  • 2 avokados, tärnade
  • Vispa samman äggulor med grädde, citronskal och citronsaft, börja med en halv citron och smaka dej sedan fram så det inte blir för surt för din smak.
  • Rör till sista ner ost och dill i såsen och smaka av med salt och peppar.
  • Koka pastan, häll av och blanda den med såsen.
  • Servera de skalade räkorna och avokadotärningarna till pastan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.