Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet. Rör ihop crèmefraiche, ägg, socker, vaniljsocker ochcitronskalet till fyllningen
När pastan är färdig, låt rinna av och häll den i skålen med osten, ruccolan ochcitronskalet. Riv skalet av citronerna fint ner i skålen och tillsätt ruccolan
Gjord med vit choklad och lite citron blir den helt oemotståndlig. Sedan får portionsskålarna stå, fyllda med créme brulée, i ett vattenbad i ugnen och bli klar
Igår skulle jag skoja till det och smaksätta medcitron men det blev bara gegga, en annan gång provade jag med en gnutta päronkonjak i, det blev väldigt starkt
Blanda samman crèmefraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen. Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form
Täck hela ytan med den rivna osten. Stek upp detta, salta och peppra. Servera gärna med ett spanskt vin. Lägg kycklingen och baconen i en ugnsfast form, häll blandningen över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.