Denna krämiga allt i ett middag medköttbullar och tortellini är super god, enkel att göra och fördelen är att du lagar hela middagen i en och samma stekpanna
Servera köttbullarna tillsammans med kokt potatis, morötter och krämig rosmarinsås. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och stek köttbullarna runt om på medelhög värme så att de får en fin stekyta
Givetvis är det godast med hemmagjorda köttbullar, så passa på en dag att göra ett stort gäng och gör denna grytan på den, resten fryser ni helt enkelt in till ett senare tillfälle
Lite större köttbullarmed en smak av Italien som får koka färdiga i en krämig tomatsås. När köttbullarna är färdiga avlutat då med att strö över riven parmesan samt hackad färsk basilika
Smaksätt köttbullarnamed det du har hemma. De här köttbullarna är en fredagshöjdare. Finhacka de soltorkade tomaterna och tillsätt med nersmulad fetaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.