Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven somjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Jag kan ärligt säga att jag inte saknat lantstället en enda gång i sommarn. Min mamma, som är på besök och som var inne en sväng i stan i dag, rapporterade om stora lådor med blåbär på Hötorget
Jagsägersom Jamie Oliver, riv ned vad du har hemma i grönsaksväg när du gör coleslaw. Jag tillhör ju dem som knappt kommer ihåg att fira min egen födelsedag, än mindre vår nationaldag
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Omjag vore en meny, så vore det den här. Helt ogenomtänkt, men med väldigt gott slutresultat. Bröd + en bit nygrillad ost + syrlig salsa + ett glas iskallt rosé - jorå, där sitter den, vill jag lova
Eftersomjag har en så fin liten grupp på Facebook var det i förrgår en gammal skolkamrat som i perfekt kontext kunde be mig om min eminenta experthjälp
Servera med mynta och lite extra parmesan på toppen En Blomkål, strimlad i tunna tvär snitt. Värm upp olivolja och stek blomkål i 2 minuter i stor stekpanna, tills det börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.