Tränat har jag heller inte gjort, men det är mest för att när man grävt stenmjöl, burit stenoch skruvat trall hela dagen så är kroppen rätt trött ändå - naturlig träning liksom
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdérivensomjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkeloch vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Kakan i sig är en bearbetning av ett gammalt favoritrecept, somjag under årens lopp anpassat på alla möjliga sätt för att tilltala mina smaklökar och för att det ska passa med olika smaksättningar
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" ochen del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Detta recept är taget ur sju sorters kakor och är det allra bästa. Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan)
Till den kalla eller ljumna laxensom toppas med räkor ochen parmesan- och citronvinägrett, serveras den kalla basilika- ochspenatsåsen, smörslungade sockerärter, en krispig sallad och dillkokt nypotatis
SaffransaioliEn smakrik tuffing som gör sig extra bra till de rökta räkorna. Örtgrön såsVacker och mild örtsås som passar fint till räkor, havskräftor och hummer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.