Jag förmodar även att denna blogg kommer att fyllas med lite nyttigare recept hädan efter. Jag har köpt mig en Pro-Points kalender så att jag kan hålla koll på allt som stoppas i munnen
Mamma och jag har bakat och lagat mat. Mer om efterrätten kommer senare. Efter en promenad och en fika vid naturens hus här i Örebro blev det en eftermiddag i köket
Dietdag 127. Går man på diet när man försöker värma matlådan i kylskåpet eller när man inser först på Mpndag morgonen att man glömt alla sina hygienartiklar på jobb under helgen
Eftersomjag hittade (i mitt semestertömda kylskåp) en stor avocado som var väldigt mogen samt lite blandande rotfrukter blev jag sugen på ugnsgrillade rotfrukter + guacemole
Hon har varit riktigt duktig och ända sedan dess avstått från allt onyttigt men sen vårt samtal så har jag funderat över att snickersrutor borde gå att göra nyttiga
Man kan ju givetvis välja att göra en egen barbequesås om man vill försöka unvika onödigt socker, det kommerjag nog göra nästa gång, men den här gången fick det bli en köpevariant på flaska, närmare bestämt den här
Jag tar mig friheten att bjuda på receptet här nedan, även omjag inte kan ta åt mig äran för det. För ett litet tag sedan hittade jag ett spännande recept när jag kikade in på paleobloggen Under vårt tak
Hoppas ni gillar den lika mycket somjag och berätta gärna om ni testar att göra den. Men då fick jag möjlighet att experimentera med att göra en grön smoothie som innehåller massa goa grejer
Det är sjukt spännande och roligt, men jag får berätta mer om det någon annan dag. Jag har träffat henne en del de senaste veckorna på grund av att jag har tagit över hennes jobb som contentansvarig på startupen Gastrofy
Jagkommer att berätta lite mer om bloggträffen i ett separat inlägg. Lägg till grönsaker om du vill följa tallriksmodellen lite mer strikt än vad jag gör
Alla karameller från den träffen ska jag suga lite på innan jagberättar mer. Genom åren har jag modifierat och kommit fram till ett recept på porterstek som för mig nu är fulländat i min smak
Jag är nyss hemkommenfrån jobbet ocyh hämtning på förskolan, så nu tänkte vi göra fredag här hemma. Hur som helst så var jag bara tvungen att kika in här och tipsa er om en superb kladdkaka först
Nu vänner ska jagberätta för er hur man griljerar en julskinka. I år valde vi att köpa en färdigkokt julskinka från scan, eftersom vi inte ska vara hemma i jul så kändes det inte lönt att koka en egen
Båda barnen åt mest ris och sås för såsen var så god och jag kan bara instämma så currysåsen är här för att stanna och kommer att upprepas många gånger från och med nu
Citronsaften i marängen hade jag heller inte i… Jag skriver receptet nedan så somjag gjorde det, men kolla in länken längst upp, så kommer ni till originalreceptet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.