Så jag utgick från ett Briochebröd som jag hittade på en amerikansk blogg, HÄR hittar du de. Ett hamburgerbröd tycker jag ska vara rätt luftig, men samtidigtmatigt så att det inte faller isär och inteblirsoggigt när man slänger på ketchup och andra gojjiga grejer
Briochebröd. Mmm så gott detta bröd är, så saftigt & nyttigt hehe. Briochebröd. Vi bakade det igår & fint blev det ju för att vara första gången jag prövar det
Kombinationen sprött briochebröd och krämigräkfyllning är verkligen perfekt och trots att det är liknandeingredienser som i en toast Skagen blir smaken en annan
Tillsammans med tillbehören – jag serverade med briochebröd, sallad, tomat, gurka, rädisor, picklad rödlök och avokadokräm, blev det en fantastisk matupplevelse
Till kvällens hamburgare tänkte jag baka briochebröd. Det är inte MAX som har kommit på detta bröd oavsett vad de antydde isin reklam för ett tag sedan
Skiva löken i tunna skivor. Koka upp ättika, socker och vatten med senapsfröna. Lägg ner hälften av löken i lagen och låt den ligga och dra så länge som möjligt
Det är klart att glutenfria hamburgerbröd och vanliga bröd, eller briochebröd, är helt olika saker. Jag blev så himla sugen på hamburgare häromdagen då jag såg en av mina BFFs (hej Jo
Recept på Briochebrödhittar du här. Fantastisk god pulled beef som är gjord med sous videteknik. Självklart går det utmärkt att göra även i ugnen om man föredrar det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.