Toppa medörter av något slag. Strö över osten. Tillsätt det övriga och blanda väl. Ös upp degen på bänken och arbeta den ordentligt tills den är jämn och elastisk
Eller som jag gjort med gårdagens rester, brett på ett tjockt lager på en tjock skiva vitt bröd och toppat medost som jag låtit stå i ugnen ett par minuter tills osten smält
Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylld lövbiff med creme bonjour färskostmed soltorkade tomater, rökt skinka ochcheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt medörter, vitlök ochparmesanostoch smarriga och varma cocktailtomater
Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskostoch salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
Dela körsbärstomaterna i kvartar och dela mozzarellan med fingrarna i mindre bitar. Stansa ut runda eller fyrkantiga raviolis (eller skär med vass kniv)
Häll ner äggen i pajskalet och toppa med riven ost. Om man ska åka slalom med en whiplashskada så ska man INTE trilla och gör man det ska man defenitivt inte ta emot sig med ansiktet
Börja med att steka skinkan tillsammans med tomaten i en liten panna. Oftast blir det en äggfrukost till helgen då jag slår ihop frukostenoch lunchen till ett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.