Nötfärsbiffar med Penne och getost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 gram penne , pasta
  • 1 dl vispgrädde
  • 120 gram getost
  • 2 msk Touch of Taste Oxfond med Rödvin
  • 1 salt och svartpeppar
  • 2 msk bladpersilja , hackad
  • 400 gram nötfärs
  • 1 st ägg
  • 1 st vitlöksklyfta(or) , finhackad
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk bladpersilja , hackad
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 3 msk olivolja
  • 1 dl svarta oliver , grovhackade
  • 0.5 burk(ar) grillad inlagd paprika , i mindre bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.