Lägg ut rödbetorna på en plåt med bakplåtspapper ochringla över olivolja. Har man en juicecentrifug kan man även köra ilite rödbeta ijuicen eller rivarödbetoroch ha i salladen
Skala och lägg dem i en ugnsfast form, smula över getosten, strö över salviaochliteolivolja. Ställ formen igrillen, lägg över locket och använd grillen som ugn
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra ochugnsrostade tomater som gratineradesoch serverades med små järpar ochugnsrostadepotatishalvor
Här är ett recept för vardagskvällar där tiden är knapp och man villhinna annat än laga mat hemma, här lägger man potatis, bacon, lök och tomat på en plåt och ställer iugnen sedan sköter sigmatlagningen själv
Blanda med olja, salt, rosmarinochtimjan. Skär upp köttet iskivor på en skärbräda, lägg tillbaka det på potatisenochklickavitlökssmör över köttet, höj värmen iugnen något och ställ in plåten tills smöret nästan smält
Skala och skär potatisoch rödlök i klyftor. Lägg potatiseni en smord form. Rör samman yoghurt och saft av en halv lime, smaksätt med salt och en aningchilipeppar
Gott tillgrillatoch går bra att förbereda fram tillgratineringen. 6 portioner. 6 bakpotatisar 200 g getost 1 dl salladslök, skär i tunna skivor 2 msk chipotlechili frukt, finns torkad men går bra med krydda, hackas fint 2 msk smör 1 dl standardmjölk. 6 portioner. 6 bakpotatisar. 200 g getost. 2 msk chipotlechili
Koka ihopbalsamvinägermed sockret till hälften och låt kallna. Skala och skär i grova bitar. Själv har jag mest gjort detta till kvällsmat tillsammansmedlite bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.